Büyük Gurur

Vakıfbank’a Macaristan’daki temsilcilik açma aşamasında yapmış olduğum çalışmalara istinaden Vakıfbank Avusturya İcra Kurulu Başkanı Taner Ayhan ve Vakıfbank Avusturya İcra Kurulu Üyesi Host Gottsnahm imzalı teşekkür.

Ticaret Bakanımız'a Sorunlarımızı İlettik

Ticaret Bakanımız’a Sorunlarımızı İlettik

MÜSİAD Macaristan Temsilcisi olarak genel merkeze Ticaret Bakanımıza iletilmek üzere Macaristan’da iş insanımızın karşılaştığı sorunları ilettik.

Avrupa Birliği’nden Sorumlu Devlet Bakanı NAVRACSICS TIBOR’la Öğle Yemeği

Avrupa Birliği’nden Sorumlu Devlet Bakanı NAVRACSICS TIBOR ile Türkiye ile Macaristan’ın ekonomik durumları başta olmak üzere birçok konuda sohbet ettik.

Avrupa’ya Açılan Kapımız Macaristan

Bakanımızdan Mesaj

2013 yılı şubat ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın, Başbakan sıfatıyla, Macaristan ’ı ziyareti ile Türkiye Macaristan Ticari ilişkileri yeni bir boyut kazanmış, iki ülke arasında Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) kurulmuş ve 18 Aralık tarihinde ilk toplantı gerçekleştirilmiştir.

Ekonomi Bakanımızdan Mesaj

Avrupa’ya Açılan Kapımız Macaristan

24. MÜSİAD Genel Kurulunda, görüştüğümde Sayın Ekonomi Bakanımız da Türkiye’ye yakınlığından dolayı Macaristan’la olan ilişkilerin daha da güçlendirilmesi gerektiğini söyledi. Bu çerçevede, 30 Haziran da gerçekleşecek olan YDSK Toplantısı ile Türk-Macar iş formunun önemi daha da artıyor.

Macaristan’dan Canlı Hayvan İthalatı

Macaristan’dan Canlı Hayvan İthalatı

Fadıl Başar, 3.’sü gerçekleşen Türkiye-Macaristan Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi Toplantısı için Ankara’da bir araya geldiği Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Szijarto Peter’in de iki ülke arasındaki ticaret hacminde hayvancılığın önemli olduğunu belirttiğini söyledi.

error: !!!İçerik korunuyor!!!